Risk Forum 2017

30mar

Hållbarhet och digitalisering har båda ett gott syfte och värde i andan av en hållbar framtid och utveckling för människa och miljö, det kan vi nog alla skriva under på. Men hur ska de tacklas, fördelar och värden gentemot krav och risker? Vad du jobbar med styrs av vilka risker du har, både inom hållbarhet och digitalisering. Ingen kommer att gå oberörd – vi kommer alla att påverkas. Under Risk Forum 2017 reder vi ut begreppen, riskerna, kraven och breddar perspektiv och skapar en bättre verktygslåda.

Hållbarhet påverkar hela värdekedjan och affärsverksamheten när nya regelverk ska integreras, men hur skall det implementeras? Hur ska hållbarhetsarbetet förhålla sig till riskhanteringen i företaget i övrigt? Hur undviker man dubbelarbete, vilken strategi ska man ha och vad är en risk managers roll och bidrag inom hållbarhetsarbetet?

Samtidigt digitaliseras verksamheter i snabb takt och med den nya digitala utvecklingen har vi ett nytt risklandskap. Det är ett faktum att vi lever i en värld där allt fler blir utsatta för hackerattacker av olika slag. Vad händer när VDn fejkas i telefonsamtal och email? Eller när någon låser informationen i våra datorer? Vilka är de ledande trenderna och vilka nya risker befinner sig runt hörnet?


PROGRAM 


Datum:      Torsdag 30 mars
Tid:            08.30 – 17.30 konferens
                  17.30 – 21.00 mingel & middag
Plats:         World Trade Center, Klarabergsviadukten 70/Kungsbron 1, Stockholm
Pris:           1 300 kr exkl. moms för medlem,
                   2 700 kr exkl. moms för icke medlem i SWERMA
Anmälan:   swerma.se senast 17 mars*

*Anmälan:   Sista anmälningsdag 17 mars. Antal platser är begränsade.
Vid avbokning senare än 7 dagar innan eventet, tas full anmälningsavgift ut.


Mingel, inspiration & samtal

Konferensdagen bjuder på många stunder för mingel och samtal med dina yrkeskollegor. Samt en extra energiboost med god mat och en inspirerande föreläsning. En heldag dedikerad till dig som jobbar med risk management!


Risk Forum 2017 är fullbokat. 

 

Med bästa hälsningar,

SWERMA

 

Projektgrupp Risk Forum:

Athina Pehrman

Lars Stenblom

Ulrika Lilliehöök

Plats

Karta: Karta Otillgänglig

Onlinebokning är inte tillgängligt för detta event.