Jeanette Lesslie Juryns motivering

jeanette-lesslie

Pristagarens namn och befattning

Jeanette Lesslie, Säkerhetschef & ansvarig för IT – AB Nya Grand Hôtel, Stockholm.

SWERMA:s motivering

Med lång och gedigen erfarenhet, hårt arbete och med extraordinärt engagemang har Jeanette varit med och byggt upp Grand Hôtels säkerhetsarbete under många år och för ett hotell med såväl nationella som internationella gäster, som kräver ett säkerhetstänkande många gånger långt utöver det ”normala”.

Genom sitt lugna och tydliga sätt att kommunicera med såväl överordnade som kollegor och sin personal samt hennes sätt att alltid vara påläst och steget före har hon lyckats skapa ett säkerhetstänkande, som alla känner sig bekväma och delaktiga med, vilket gäster med speciella säkerhetskrav uppskattar enormt.

Jeanette delar gärna med sig av sin erfarenhet av säkerhetsarbete och risk management till andra företag och branschorganisationer bland annat som uppskattad utbildare i SWERMA:s säkerhetskurs.

Jeanette agerar alltid mycket professionellt, med en varm, tydlig personlig stil och har en vilja att hela tiden utveckla och förbättra samt att alltid finna lösningar. Hon är en förebild inom sitt område.