SWERMA och IFU – IFL vid Handelshögskolan inleder samarbete

Med Diplomeringsprogram för Risk Managers, inleder IFU-IFL vid Handelshögskolan i Stockholm och SWERMA ett nytt utbildningssamarbete 2012.
Denna kurs skall ses som en påbyggnad till SWERMAs Utbildning i Enterprise Risk Management (ERM). Kursen kommer att hållas
den 19-21 september resp 4-5 oktober, dvs sammantaget i fem dagar. SWERMAs medlemmar kommer att erbjudas en rabatt på 15% av kursavgiften.

För närmare information se bifogat programblad.

”Ett perfekt samarbete för båda parter” säger Affärsansvarige Marcus Feldt på IFU. ”Vi har haft fokus på att utveckla vår programportfölj inom risk management en tid nu och med SWERMA som partner får vi tillgång till kompetens som är helt ovärderlig för oss. Vi kommer att låta mångårig praktisk erfarenhet interagera med våra pedagogiska processer och akademi. Känns som ett mycket spännande upplägg där målet är att utveckla hela riskområdets kompetensförsörjning”.

”Inom SWERMA ser vi detta samarbete med IFU-IFL som en perfekt kombination mellan den kunskap och pedagogik som IFU- IFL tillför och de praktiska erfarenheter från yrkesområdet som vår förenings medlemmar och lärare bidrar med. Detta bör leda till bästa tänkbara kursutbud och medlemsnytta för de växande kompetensbehov som finns.”

För SWERMAs styrelse genom Charlotte Barnekow och Torgny Bogärde