Christina Stielli

 

Christina är författare, föreläsare och organisationsutvecklare. Marknadsekonom som återföll i studier i pedagogik, beteendevetenskap, ledarskap, kommunikation och psykologi. Egna yrkeserfarenheter har hon bland annat från resebranschen, hotellnäringen samt film- och spelbranschen.

Christinas föreläsningar är en intelligent blandning av fakta och underhållning. Sedan hon slog igenom 2014 har hon blivit flerfaldigt prisbelönad och uppmärksammad för sina framföranden och då hamnade arbetsglädje, tack vare henne, högt upp på allas agendor. Idag är hon än mer hyperaktuell och håller arbets- och inspirationsseminarier för alla sorters arbetsgrupper och det som gjort henne både uppskattad och omtalad är att hon möter varje grupp med en märkbar personlig inriktning.

I föreläsningarna lägger hon stor vikt vid den egna individens valmöjligheter för att förhålla sig till situationer som uppstår i livet, vare sig det är privat eller på arbetet och allting blir mer trivsamt och enkelt om vi kan lära oss att ha roligt på vägen men det handlar inte om att gå runt och skratta eller att bara tänka positivt. Det handlar om förhållningssätt och attityder och hur vi väljer att tackla utmaningar och problem. Hon vägleder publik och deltagare till en arbetsmiljö som tar ansvar för gnället och destruktiva grupperingar och som därför blir en plats där tillit, motivation, engagemang och tillförsikt kan få råda istället. Inte minst med de konkreta verktyg hon alltid lämnar efter sig.

 

Risk Forum 2023