Jubileums-AW, SWERMA 20 år!

22nov

jubileumslogo

SWERMA firar en milstolpe och du som medlem är inbjuden att delta på denna Jubileums After Work. Det blir en kväll full av nätverkande och minnen.

SWERMA har under de senaste två decennierna strävat efter att vara den ledande intresseföreningen för alla som ägnar sig åt riskhantering och försäkring i Sverige. SWERMAs målsättning har varit att göra riskhantering till en naturlig och integrerad del av alla organisationers verksamheter och är stolta över de framsteg som har uppnåtts under de 20 år som föreningen har funnits.

Denna jubileums-After Work är en chans att återuppliva gamla minnen och skapa nya. Vi kommer att ha en avslappnad kväll med möjlighet att nätverka och diskutera de senaste trenderna inom riskhantering. Denna kväll kommer också att vara en utmärkt möjlighet att utforska hur SWERMA kan fortsätta att stödja er professionella utveckling.

För att kunna planera kvällen på bästa sätt, ber vi er att bekräfta er närvaro genom att boka in er på eventet här på sidan. Det kommer bjudas på dryck och tilltugg, så se till att inte missa att anmäla dig till detta event!

Datum: 22 november
Tid: Kl. 17:00
Plats: Scandic Grand Central
Adress: Kungsgatan 70, 111 20 Stockholm
Anmälan: senast den 17 november 16:00

Tack för era två decennier av engagemang och stöd! Låt oss tillsammans fira och blicka framåt.

Detta är en exklusiv tillställning endast för medlemmar.

Plats

Scandic Grand Central
Adress: Kungsgatan 70
Stockholm
Karta:


Bokningen för detta event kräver att du är inloggad eller är stängd för att sista bokningsdatum är passerad.