Hemma hos Gustav Hamiltonstipendiaten 2019

29jan

2019 års Gustaf Hamilton-stipendiat, Robert Hallberg, Atlas Copco, välkomnar SWERMAs medlemmar (Krets 1/Risk Managers) till ”hemma-hos-besök” hos Atlas Copco AB den 29 januari 2020.

Robert Hallberg och Oscar Bergqvist kommer att berätta om hur de arbetar med risk management och försäkring inom Atlas Copco och den riskkultur som över tid vuxit fram i koncernen.

Presentationen kommer att hållas under jord i oratoriet , ”The Hall”, som finns i anslutning till Atlas Copco’s tidigare testgruva.  Där kommer det även att finnas möjlighet att se en utställning av koncernens produkter och en historisk översikt.

Anmälan stängd.

Tid: Kl 15-17 den 29 januari 2020.
Plats: Atlas Copcos underjordiska oratorium ”The Hall”, Sickla industriväg 19 i Nacka.
Deltagare: Max 40, först till kvarn! Endast Krets 1, Risk Managers. Vi serverar fika med tilltugg under presentationen.

Juryns motivering

”Med stoiskt lugn, ödmjukhet och pondus har Robert Hallberg förvandlat Atlas Copcos riskarbete från undandskymt och rudimentärt till att vara professionellt och helt integrerat i verksamheten”.

Om stipendiet

Gustaf Hamiltons RM-stipendium delas ut till den eller de personer som gjort värdefulla insatser såväl ekonomiskt som funktionellt och då har visat god förmåga i uppbyggnad och ledning av en riskhanteringsfunktion, eller främjat forskning, utveckling och utbildning och därmed har höjt riskhanteringens anseende och betydelse här i landet. Pristagaren eller pristagarna kan komma från såväl privat som offentlig sektor.

Stipendiet tillkom 1990. Det instiftades av pionjären inom riskhantering, och Sveriges förste Risk Manager, Gustaf Hamilton.

Plats

Atlas Copco
Adress: Sickla Industriväg 19
Nacka
Karta:


Onlinebokning är inte tillgängligt för detta event.