Hemma hos – Gustaf Hamiltonstipendiaten 2023 Marie-Louise Björk

8nov

 

Resan från traditionell risk management till en mer modern integrerad risk management

 

 

Hemma hos Securitas med vinnaren av Gustaf Hamiltons RM-stipendium Marie-Louise Björk

Presentation av Securitas av Marie-Louise Björk, Group Risk Manager för Securitas Group, följt av intervju av Erik Hallén, Country Manager Industrial Sweden, If

Följ med när Marie-Louise berättar om Securitas ERM-process i stort och hur de identifierar sina risker samt hur de gått från att arbeta med traditionell RM till ERM och från att arbeta i silos till att arbeta mer integrerat med kontinuerliga avstämningar inom Risk & Compliance på koncernnivå.

Datum: Onsdag 8 november, 2023
Plats: Digitalt, länk kommer skickas ut till de anmälda innan intervjun
Tid: 09:00-09:45
Datum för svar: Senast 6 november 16:00

OBS! Föredraget är på svenska
Kom ihåg att vara inloggad för att boka

Stort tack till Marie-Louise Björk för hennes presentation av Securitas ERM-process!

Under bifogade dokument finner ni presentationen från årets Hemma hos.

OBS! Du måste vara inloggad och medlem för att få tillgång till presentationen. 

Enastående bidrag till riskhantering.
Marie-Louise har i sin karriär arbetat med risk, försäkring, Securitas Captivebolag, Risk Management och organisationsövergripande riskhantering (ERM) på Securitas sedan 2006.

Marie-Louise har utvecklat ERM-arbetet inom Securitas till ”Best in Class”, en imponerande insats i en stor internationell svensk koncern. Varit en viktig del av arbetet med Securitas förvärv och integration av Stanley Security. Drivit ett proaktivt RM-arbete i framkant vilket har utvecklat och bidragit till ett tätt samarbete inom Securitas olika centrala funktioner som hanterar koncernens risker och dessutom arbetet långsiktigt och genomtänkt i hela ERM-processen och gentemot samarbetspartners.

Om stipendiet

Gustaf Hamiltons RM-stipendium delas ut till den eller de personer som gjort värdefulla insatser såväl ekonomiskt som funktionellt och då har visat god förmåga i uppbyggnad och ledning av en riskhanteringsfunktion, eller främjat forskning, utveckling och utbildning och därmed har höjt riskhanteringens anseende och betydelse här i landet. Pristagaren eller pristagarna kan komma från såväl privat som offentlig sektor.

 

Stipendiet tillkom 1990. Det instiftades av pionjären inom riskhantering, och Sveriges förste Risk Manager, Gustaf Hamilton.

Plats

Karta: Karta Otillgänglig

Onlinebokning är inte tillgängligt för detta event.