Hemma-hos Femern A/S i Köpenhamn

21apr

Presentationen finns nu att hämta här!
2013 års Gustaf Hamilton stipendiat, Per Åkesson, bjuder SWERMAs medlemmar på ”hemma-hos” besök på sitt kontor i Köpenhamn.

Per är Project Risk Manager på Femern A/S, som är ansvarig för utbyggnaden av den fasta förbindelsen mellan Danmark och Tyskland den sk Femern-Bält-förbindelsen.

Mötet inleds med att vi blir bjudna på kaffe med danskt wienerbröd och sedan får vi en presentation av Per på ca 2 timmar inkl frågor. Per kommer att prata om både projektet och hur han driver riskhanteringsfrågorna i projektet.

Efter detta kommer SWERMA att bjuda på lite dryck och tilltugg på någon närliggande bar för att vi skall få lite tid till nätverkande.

Som ni vet så har SWERMA sedan lång tid samarbete med Internrevisorerna på olika områden. Bägge våra föreningars medlemmar efterfrågar fler aktiviteter utanför Stockholm samtidigt som spridningen och antalet medlemmar utanför Stockholm begränsar våra möjligheter att få tillräcklig uppslutning på dessa. En konsekvens av detta är att vi har bestämt att söka pröva arrangera vissa träffa utanför Stockholm tillsammans. Som ett led i detta samarbete kommer därför medlemmar från Internrevisorernas förening i södra Sverige också att bjudas in till detta evenemang.

Redan nu kan vi lova ett besök utöver det vanliga. Mycket välkomna till Köpenhamn i vårtid!

Tidpunkten är kl 14.30 den 21 april och adressen är Vester Søgade 10,1601 København V. Tfn är + 45 33 41 63 00.

Plats

Femern A/S
Adress: Vester Søgade 10
København
Karta:


Onlinebokning är inte tillgängligt för detta event.

Bifogade dokument