Risk Forum den 19 mars 2020 flyttas fram till den 2 september 2020

På grund av rådande situation med anledning av Coronaviruset har SWERMAs styrelse gemensamt beslutat att skjuta fram Risk Forum 2020 till 2 september. Konferensen skulle ägt rum i Stockholm den 19:e mars.

Är du redan anmäld till konferensen kommer din anmälan att tas bort, och alla får möjlighet att åter anmäla sig till det nya datumet i september.

Flera av konferensens inbjudna talare kan på grund av reserestriktioner inte närvara och många anmälda deltagare får inte delta på konferenser och andra större möten för sina arbetsgivare.

Med ett nytt deltagarrekord om över 240 anmälda till årets Risk Forum har vi verkligen sett fram emot att träffa er alla, och det är förstås väldigt tråkigt att behöva byta datum. Inom kort öppnar vi anmälan igen och hoppas att ni blir ännu fler som kan delta i september!

SWERMAs årsmöte kommer att hållas den 19:e mars som planerat, men hålls istället som ett digitalt möte. Vi återkommer med länk och/eller telefonnummer för att koppla upp sig till mötet. Årsmöteshandlingarna finns redan på SWERMAs hemsida www.swerma.se.

Så snart vi öppnar anmälan igen till Risk Forum 2020 så kommer vi att skicka ut information och anmälningslänk till alla!

Har du några frågor kring detta, vänligen kontakta oss på info@swerma.se

Vänliga hälsningar
SWERMA
Projektgruppen för Risk Forum 2020