2020-09-02   Hela dagen   Stockholm

Konferens

Vi måste tyvärr informera att årets upplaga av Risk Forum den 2 september är inställt med anledning av den pågående coronapandemin. Vi har in i det sista försökt hitta alternativ för att kunna genomföra konferensen, men på grund av ovissheten som råder och vilka rekommendationer som kommer att gälla vid tidpunkten för konferensen, ser vi ingen annan utväg än att ställa in. Istället kommer konferensen att arrangeras i mars 2021.

Vi kommer dock att erbjuda en rad webinarum där flera av talarna som skulle ha presenterat på Risk Forum 2020 kommer att hålla sin presentation online. Tanken är att detta skall ske veckovis under september månad, med start den 2 september. Mer information kring detta kommer att skickas ut till alla medlemmar under sommaren.

Än en gång, vi är mycket ledsna för detta besked, men hoppas på er förståelse och att ni istället besöker oss i mars 2021 och våra webinarium i september samt tar del av vårt sedvanliga utbud av nätverksträffar och andra aktiviteter under det kommande året.

Vänliga hälsningar,
SWERMA genom projektgruppen för Risk Forum

Alexander Hansén
Henrik Pääjärvi
Janina Helenius Bylander
Karl-Johan Rodert
Robert Buffay
Ulrich Adamheit