Zombieöverlevnadsexpert till Risk Forum 2020

Riskerna vi möter är mer oförutsägbara och komplexa än någonsin tidigare. Så vad ser vi bortom horisonten 2020? Vi fortsätter att se ett dramatiskt risklandskap som påverkas av geopolitiska spänningar, en rad nya teknologier och där det är stort fokus på att hantera hållbarhetsfrågor för att tillgodose intressenternas förväntningar. Hur gör vi för att möta dessa utmaningar och möjligheter på ett effektivt sätt, och om vi drar det till sin spets – finns det helt enkelt en guide för överlevnad?

Om du frågar vår inspirationstalare, Herman Geijer, kommer svaret att vara ja.

Herman Geijer är Sveriges främsta zombieöverlevnadsexpert och har sedan 2011 haft studiecirklar föreläst och skrivit om zombier, katastrofer, krisbeteenden och överlevnad.

Herman Geijer har gett ut de populärvetenskapliga böckerna Zombieöverlevnad – din guide till apokalypsen (2014) och Överlev katastrofen – tolv sätt att förbereda dig (2018), samt barnboken Bli en zombieöverlevnadsexpert (2019). 2015 blev han framröstad som lyssnarnas sommarvärd i P1.

På Risk Forum kommer Herman djupdyka i vad vi faktiskt kan göra för att öka våra chanser att överleva när en katastrof eller bara något helt oväntat inträffar. Det handlar inte bara om överlevnadstekniker och bushcraft utan också hur människan fungerar och vad vi kan göra för att förbereda oss mentalt och öka våra chanser att klara en kris.

Årets moderator är Kattis Ahlström, känd tv- och radioprofil, som med van hand kommer ta oss igenom denna innehållsrika dag! Kattis är tidigare generalsekreterare för BRIS, hon har ett stort engagemang i välgörenhet, och en lång erfarenhet av kommunikation och omvärldsperspektiv som kommer att vara oss väl till pass under dagen.

Risk Forum 2020 innehåller föreläsningar inom aktuella ämnen och trender, internationell utblick med FERMA, inspiration och goda möjligheter till nätverkande. Under dagen delas även Gustav Hamiltons RM-stipendium ut. Innan öppnandet av konferensen äger SWERMAs årsmöte rum.
Boka din plats här!

Datum: 19 mars, 2020
Plats: City Conference Center – Norra Latin, Drottninggatan 71b i Stockholm
Tid: Ca kl. 8.00 – 21.00