, Inlagd av: Michaela Strand Persson

Kategoriserad i: Aktuellt, Konferens

Att säkra en osäker framtid

Vi lever i en tid av förändring. Det digitala landskapet förändras dagligen, klimathoten har med all tydlighet visat sin närvaro och säkerheten runt omkring oss ställs på prov. Hur kan man vara maximalt förberedd på det oväntade, och kanske framför allt, hur agerar vi när risker blir verklighet?

Årets moderator känner vi igen från tidigare Risk Forum, och säkerligen från andra platser också, kanske från en tv-soffa kring julafton? Kattis Ahlström, känd tv- och radioprofil, kommer med van hand ta oss igenom denna innehållsrika dag! Kattis är tidigare generalsekreterare för BRIS, hon har ett stort engagemang i välgörenhet, och en lång erfarenhet av kommunikation och omvärldsperspektiv som kommer att vara oss väl till pass under dagen.

Fotograf: Peter Cederling

Vidare kan vi med glädje presentera årets inspirationsföreläsare – Micael Dahlén! Micael är författare, talare och ekonomiprofessor vid Handelshögskolan. Han har forskat kring konsumentbeteende, kreativitet och marknadskommunikation, och har föreläst världen över. Micael har blivit utsedd till nummer 10 i världen inom sitt forskningsfält och har blivit framröstad till “näringslivets populäraste föredragshållare”.

Risk Forum 2019 kommer att innehålla klimatförändringar, styrelseansvar, cyber, personalsäkerhet och inspirerande föreläsningar samt givande breakout sessions. Med härligt branschmingel och säkerligen en energiboost som bonus. Så boka in dagen i kalendern, anmälan öppnar i början av januari – vi hörs då!

Datum: Torsdag, 28 mars, 2019

Plats: City Conference Center – Norra Latin, Drottninggatan 71b i Stockholm

Tid: Ca kl. 8.00 – 21.00

God jul och gott nytt år!


Med bästa hälsningar,

SWERMA, projektgrupp Risk Forum 2019:

Athina Pehrman

Alexander Hansén

Janina Helenius Bylander

Sofia Hidén