, Inlagd av: Michaela Strand Persson

Kategoriserad i: Aktuellt, Konferens, Nyheter, Risk Forum

Vi bevakar alla vår omvärld på olika sätt. Och just nu är det kanske extra mycket att fundera över. Vi ser skiftningar inom politiken, spänningen mellan stormakter som vill visa musklerna och förändringar inom Europa med bland annat brexitförhandlingarna.
  Risk Forum 2018 kommer att handla om utvecklingen i vår omvärld och hur vi kan parera de risker som följer. Vi har delat upp dagen i tre olika delar med fokus på Enterprise Risk Management, försäkringsrisker samt Crisis Management.

Årets moderator är en person som är van vid att stå i stormens öga och erfaret följa och förmedla vad som sker runtomkring – Folke Rydén. Den före detta utrikeskorrespondenten för Rapport är en välkänd journalist och filmare i världsklass, som har vunnit Stora journalistpriset och en rad andra internationella utmärkelser för sina dokumentärfilmer.
  Med en vurm för globaliseringens effekter, hållbar utveckling, etik samt forskning kommer Folke Rydén med van hand ta oss med på en resa i omvärldens risker och hur vi kan hantera dem på bästa sätt, tillsammans med flera inspirerande föreläsare. Och på tal om riskhantering, det är vardagsmat för Folke Rydén, som är före detta femfaldig mästare i fallskärmshoppning. Hoppsan!

Vill du få en dag fylld av intressanta föreläsningar och djupa diskussioner, mingel med branschkollegor och en dos ny energi under våren? Se till att boka in Risk Forum 2018, torsdagen den 15 mars, i din kalender. Anmälan öppnar i början av januari, läs mer då!

 

Datum: Torsdag, 15 mars, 2018

Plats: Konferenslokal 7A, Odengatan 65, Stockholm

Tid: Ca kl. 8.30 – 21.00

 

Mer information om konferensen samt program kommer att uppdateras på swerma.se längre fram!

 

Med bästa hälsningar,

SWERMA

Projektgrupp Risk Forum 2018:

Athina Pehrman

Christina Wiklund

Janina Helenius Bylander

Lars G Stenblom