, Inlagd av: Ella Nilsson

Kategoriserad i: ERM, Hemma hos, Nyheter

Den 1 oktober hölls en Hemma hos träff hos Atlas Copco på temat Enterprise Risk Management. Mötet ägde rum i Atlas Copcos gruva i Sickla.

Det blev ett intressant, interaktivt och välbesökt möte. Robert Hallberg och Sara Radu från Atlas Copco presenterade sig, företaget och delade med sig av sina erfarenheter och utmaningar inom området. Vi fick höra om hur de på ett praktiskt och användbart sätt har anpassat ERM verktyget att passa Atlas Copcos organisationsstruktur och företagskultur. Presentationen finns tillgänglig på SWERMAs hemsida via inloggning.

Innan presentation blev det en rundvandring i gruvans utställningsdel och efter presentationen erbjöds tid för mingel till de som var intresserade att diskutera ämnet vidare.

SWERMA ordnar dessa nätverksträffar för att erbjuda medlemmarna ett forum att fördjupa sig i aktuella och intressanta ämnen och där det under inspirerande former ges möjlighet att utbyta erfarenheter och höra om exempel från verkligheten.

Stort tack till Sara Radu, Robert Hallberg och till de medlemmar som kom och gjorde denna träff innehållsrik. Håll utkik i kalendariet efter nästa möte.

Några röster från deltagarna:

”Tack för igår, trevligt anordnat och intressant att höra hur ni arbetar med riskerna.”

”Tack för ett mycket bra och trevligt event igår! Verkligen kul att ses igen och roligt att så många kom och att det blev så bra diskussioner!”

”Stor tack för en jätte intressant presentation igår! Introduktion och besök innan själv presentationen var också trevlig och intressant”

 

Med bästa hälsningar,

SWERMA